manifesteren
Lifestyle

Alles manifesteren. Hoe werkt het?

Het is het niet waard als je bang bent dat je ooit in financiële overvloed zult komen. Het is bijna net zo eenvoudig als een pizza bestellen in een restaurant en er dan van genieten. Misschien geloof je er gewoon nog niet in. Wat u uzelf kunt besparen, zijn uw zorgen of het wel gaat lukken met uw wensvervulling. Als je naar het restaurant gaat en je eten bestelt: loop je achter de ober aan om je bestelling te herhalen omdat je bang bent dat je verzoek niet wordt gehoord? Waarschijnlijk niet. U denkt dat het personeel uw verzoek heeft gehoord en bezig is met het verwerken van uw bestelling. Zorgen en angsten zijn er alleen als je niet gelooft dat je de bestelling krijgt.

  • Overtuigingen zoals:Ben ik goed genoeg?
  • Heb ik recht op zoveel geluk?
  • Waarom zou ik degene zijn die alles krijgt wat ze wil?

Geloof in jou en je dromen.

Misschien niet meteen. Je kunt leren om op de juiste manier te manifesteren en je kunt het oefenen. Wat heb je te verliezen? Nusch. Je succes is onvermijdelijk als je eenmaal een ondersteunende mentaliteit hebt ontwikkeld en de taken hebt aangepakt die je naar je doel zullen leiden. Succesvol manifesteren is als sporten: als je regelmatig beweegt onder de juiste begeleiding, word je beter, fitter, sterker en heb je meer energie. Er is geen andere weg. Als je de juiste acties onderneemt met de juiste mindset, zul je succesvol zijn.

Als het onderwerp nieuw voor je is: om de wet van aantrekking fundamenteel te begrijpen, is het boek The Secret: The Secret een goede start.

Wat kun je manifesteren?

Alles wat je wil. Als zelfstandige ging het eerst om geld om te kunnen overleven: ik was zo blij als een schnitzel voor elke euro. Nu zijn er zescijferige jaarlijkse verkopen waar ik van geniet – en veel meer tijd voor mijn vrienden, mijn netwerk, sport, reizen en al het andere dat ik leuk vind.

Wat wens je?

Schrijf elke maand de overvloed op die op je pad komt en ontwikkel dankbaarheid voor wat je hebt. Ontwikkel dankbaarheid voor alles om je heen en dat als vanzelfsprekend naar je toe komt – en dat geldt niet alleen voor geld:

  • De liefde, de waardering, de vreugde die je elke dag ervaart.
  • De mensen die je begeleiden en van wie je leert.
  • Alle ervaringen die je hebben gemaakt tot wie je bent.
  • Uw huis en alles wat u bezit.
  • Het inkomen of salaris dat op uw rekening komt.
  • Coupons die u vinden.
  • Uitnodigingen voor koffie, cadeaus van je vrienden …

Maak met dit gevoel van dankbaarheid voor alles wat je al hebt een lijstje van wat je in de toekomst wilt en wat het ongeveer gaat kosten. Het universum houdt ervan als we eren wat we al hebben en tegelijkertijd specifieke doelen hebben. Dit kunnen grote doelen zijn! Het maakt het universum niet uit of je 10 euro of 10 miljoen euro wilt. Dus: doe een wens voor wat je wilt en leer die te accepteren.